وقتي در سايه غفلت مسئولين

فضاي مجازي؛ بنگاه درآمد، جولانگاه هنجارشکني و سلبريتي سازي طراحان لباس و آرايش!


به نظر مي رسد پليس نه تنها بايد به سلبريتي ها در خصوص رعايت حجاب هشدار دهد بلکه بايد به طراحان و آرايشگران و ايجاد کنندگان مد که از بازيگران به عنوان مدل استفاده مي کنند نيز هشدار دهد تا بازيگران محبوب جامعه ما تبديل به عروسکاني در جهت اهداف اقتصادي و گاها ضدفرهنگي اين افراد قرار نگيرند.


منيره غلامي توکلي

چندي پيش بود که سردار حسين رحيمي فرمانده انتظامي پايتخت درخصوص انتشار تصاوير بدحجابي و بي‌حجابي توسط برخي از سلبريتي‌ها در فضاي مجازي هشدار داد و گفت: هنرمندان، ورزشکاران و افراد مشهور در اين حوزه‌ها به برکت همين سينما و تلويزيون ايران مشهور و معروف شده‌ و مردم براي آنها احترام قائل هستند؛ پس لازمست قوانين و شئونات را رعايت کنند.
وي تأکيد کرد: پليس در برخورد با تخلفات برايش فرقي نمي‌کند که فرد متخلف کيست و چه کاره است؛ طبق قانون با افراد برخورد مي‌کند.
اما واقعيت امر چيز ديگري است، اين مسئله تک بُعدي نيست و صرفا هشدار دادن به سلبريتي ها براي رعايت عفاف و حجاب کافي نيست. آب از سرچشمه گل آلود است. زيرا هستند افرادي که بازيگران و هنرمندان را براي تبرج و حضور قانون شکنانه از نظر پوشش در فضاي مجازي آماده مي کنند، افرادي مانند طراحان لباس و آرايشگران و که کار براي هنرمندان را به عنوان فرصتي براي تبليغ خود، از دست نمي دهند و براي جلب رضايت مشتري هر آنچه وي در نظر داشته طراحي و اجرا مي کنند!
اين نوع حرکت هاي تبليغي که در فضاي مجازي به شدت رونق دارد نه تنها از نظر اقتصادي براي طراح و مشتري! سودآور است بلکه باعث سلبريتي شدن و تبديل شدن آرايشگر يا طراح لباس بازيگران و هنرمندان در عرصه کاري خود در فضاي مجازي مي شود و چه بسا همين آرايشگران و طراحان خود به عنوان هنجارشکنان و مبلغين بدحجابي و بي حجابي در فضاي مجازي مشغول به کار ضد فرهنگي مي شوند.
حال بدتر در فضاي کنوني جامعه ما اين است که همين افراد تنها به دليل همراهي کردن با هنرمندان و به خرج دادن استعدادشان در مسير هنجارشکنانه و کسب درآمد از اين طريق به عنوان مديران برتر در سال هاي متمادي انتخاب شده و معرفي شوند.
بازتاب اين معرفي و متفخر شدن اين افراد به کسب عنوان بانوان کارآفرين و نخبه و مديران برتر در فضاي حقيقي و مجازي جامعه اين امر را براي ساير جوانان مشتبه مي سازد که تنها راه پيشرفت و ديده شدن « هنجارشکني» و « تبرج » و « تبديل شدن به چيزي شبيه سلبريتي ها و طراحان لباس و آرايش آنها است »! از اين رو براي رسيدن به اين هدف، هر آنچه بيشتر در رفتار و پوشش و خود را شبيه اين هنجارشکنان مي کنند.

تيرماه امسال چهارمين اجلاس سراسري نشان عالي مدير سال با مجوز از وزارت علوم تحقيقات و فناوري در تالار دپلماتيک وزارت امور خارجه با هدف معرفي مديران حرفه اي در زمينه پايدار سازي کسب و کار خلاقيت اشتغال زايي در ميان تحريم هاي و بحران هاي اقتصادي کشور برگزار شد.
جالب است بدانيد که يکي از بانواني که در اين اجلاس، مفختر به دريافت نشان عالي مدييت سال 98 شد خانم تکتم رضايي مدير عامل مجموعه تکتم بانو بود. خانمي که بنابر شنيده ها يکي از طراحان و توليد کنندگان مانتوهاي شيشه اي است!
البته اين مورد زياد هم از واقعيت نمي تواند دور باشد چرا که تَرک هاي لباس تکتم رضايي در شب اجلاس از جنس بدن نما بود! و با همين لباس مفتخر به دريافت نشان عالي مديريت شد آن هم در اجلاسي با مجوز دولتي!
صفحه اينستاگرام اين بانوي طراح لباس مملو از عکس هايي است که وي با اشخاص مختلفي که طراحي لباس شان را کرده، گرفته است و درحالي که در اين تصاوير با لباس هاي چسبان ، بدن نما، شلوارهاي 90سانتي و متبرج گونه ديده مي شود.
به نظر مي رسد پليس نه تنها بايد به سلبريتي ها و هنرمندان در خصوص رعايت قانون حجاب و عدم هنجارشکني هشدار دهد بلکه بايد به طراحان و آرايشگران و ايجاد کنندگان مد که از بازيگران به عنوان مدل استفاده مي کنند نيز هشدار دهد تا بازيگران محبوب جامعه ما تبديل به عروسکاني در جهت اهداف اقتصادي و گاها هدف هاي ضدفرهنگي اين افراد قرار نگيرند هر چند که ابراز دوستي ها و رابطه اي نزديک اين افراد با سلبريتي هاي زن و مرد باعث مي شود نسبت به اين دست صحبت ها واکنش هايي را شاهد باشيم. اما دوستي اين افرد دوستي خاله خرسه براي فرهنگ جامعه ماست که بخش مهمي از الگوهاي آن را هنرمندان تشکيل مي دهند.
قطعا حضور هنرمندان در مراسمات مختلف سينمايي اعم از جشن حافظ تا اختتاميه و افتتاحيه هاي جشنواره فجر و جشنواره هاي بين المللي خارج از کشور با لباس هاي عجيب و غريب و خارج از عرف و مکاپ هاي صورت از طريق عناصر و آدم هاي فضايي صورت نمي گيرد و دست همين مدسازان و طراحان لباس و آرايش در کار است که بايد اين دست و هنر به سمت تعالي و بومي شدن پيش برود.
از طرف ديگر از دولت محترم توقع مي رود که در راستاي معرفي و تقدير از افراد شاخص يا برترين هاي حوزه هاي مختلف علاوه بر نگاه اقتصادي نگاهي فرهنگي اقتصادي نيز داشته باشند. نگاهي که فقدان آن باعث مي شود سرکار خانم تکتم رضايي اين فرصت را داشته باشد تا با پوشش و آرايشي خارج از عرف مراسم دولتي يا حتي مجوز گرفته از دولت حاضر شود و مفتخرانه تصاوير خود را در اينستا گرامش بگذارد.
اين دست تقدير کردن ها و انتخاب اين گونه افرد دهن کجي کردن رسمي به مسئله عفاف و حجاب در جامعه مخصوصا تلاش ها در زمينه پوشش است!! چيزي که به نظر برنامه ريزي شده و نرم در حال اجراست.

انتهاي پيام/*


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : لباس ,فضاي ,طراحان ,سلبريتي ,افراد ,هنرمندان ,فضاي مجازي ,طراحان لباس ,نشان عالي ,تکتم رضايي ,قرار نگيرند ,بازيگران محبوب جامعه ,درآمد، جولانگاه هنجارشکني ,بنگاه درآمد، جولانگاه ,مجازي؛ بنگاه درآمد،
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دایرکت مووی ویستا رایانه Machine Vision نگهداری گربه و آموزش های مربوط به آن کربن فعال اقدام پژوهی نمونه سوالات نقشه کشی معماری فنی و حرفه ای دانلود سریال نهنگ آبی کامل،دانلود نهنگ آبی کیفیت بالا Isabel